Vlaams Parlementslid gaat helemaal door het lint na nederlaag W-Beveren

Vlaams Parlementslid gaat helemaal door het lint na nederlaag W-Beveren

23-02-2020 10:53 Laatste update: 11:11
10

Waasland-Beveren ging zaterdagavond met 4-0 onderuit op het veld van KV Mechelen. Dat zorgde uiteraard tot veel frustraties bij de supporters. En in het bijzonder bij Filip Brusselmans, Vlaams Parlementslid voor Vlaams Belang. Op beelden die op de sociale media circuleren is te zien hoe hij door het lint gaat na de nederlaag.

De 22-jarige Brusselmans kwam vorig jaar in Vlaams Parlement als jongste verkozene ooit. Het is algemeen geweten dat hij een hevige supporters is van Waasland-Beveren. Eind september haalde hij nog het nieuws omdat hij vlaggen met Vlaamse Leeuwen leverde voor de tribune van zijn lievelingsploeg.

Zaterdagavond toonde hij zich van zijn slechtste kant tijdens de wedstrijd op het veld van Mechelen. Op de beelden is te zien hoe Brusselmans de spelers opzoekt en met enkele armbewegingen duidelijk maakte wat hij van hen denkt.

Brusselmans reageerde ondertussen al via Twitter. "Ik zal mij nooit schamen voor dat deeltje temperament in mijn leven. Liever in een stadion dan in een discotheek. De heksenjacht blijft voortduren, maar het raakt mijn koude kleren niet."