Breaking news

Stunttransfer in de maak? ‘Twee Belgische clubs willen Vertonghen binnenhalen'

Vlaams Parlementslid gaat helemaal door het lint na nederlaag W-Beveren

Vlaams Parlementslid gaat helemaal door het lint na nederlaag W-Beveren

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 10:53zo 23-02-2020 om 10:53

Laatste update: zondag 23 februari 2020 om 11:11zo 23-02-2020 om 11:11

Waasland-Beveren ging zaterdagavond met 4-0 onderuit op het veld van KV Mechelen. Dat zorgde uiteraard tot veel frustraties bij de supporters. En in het bijzonder bij Filip Brusselmans, Vlaams Parlementslid voor Vlaams Belang. Op beelden die op de sociale media circuleren is te zien hoe hij door het lint gaat na de nederlaag.

De 22-jarige Brusselmans kwam vorig jaar in Vlaams Parlement als jongste verkozene ooit. Het is algemeen geweten dat hij een hevige supporters is van Waasland-Beveren. Eind september haalde hij nog het nieuws omdat hij vlaggen met Vlaamse Leeuwen leverde voor de tribune van zijn lievelingsploeg.

Zaterdagavond toonde hij zich van zijn slechtste kant tijdens de wedstrijd op het veld van Mechelen. Op de beelden is te zien hoe Brusselmans de spelers opzoekt en met enkele armbewegingen duidelijk maakte wat hij van hen denkt.

Brusselmans reageerde ondertussen al via Twitter. "Ik zal mij nooit schamen voor dat deeltje temperament in mijn leven. Liever in een stadion dan in een discotheek. De heksenjacht blijft voortduren, maar het raakt mijn koude kleren niet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws