Musona is duidelijk: Hopelijk speel ik nooit meer voor Anderlecht

Musona is duidelijk: "Hopelijk speel ik nooit meer voor Anderlecht"

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 09:15zo 23-02-2020 om 09:15

Laatste update: zondag 23 februari 2020 om 09:54zo 23-02-2020 om 09:54

Anderlecht speelt zondagavond tegen Eupen. Knowledge Musona komt niet in actie, want een deel van zijn loon wordt nog door Anderlecht betaald. De Zimbabwaan ziet echter geen toekomst voor zichzelf bij Anderlecht.

"Ik hoop dat ik nooit meer een shirt van Anderlecht aantrek. Hopelijk vinden wij een oplossing voor de training volgend seizoen herbeginnen. Dat kan bij Eupen zijn, maar ook ergens anders. Als Anderlecht moeilijk zou doen, dan blijf ik, maar ik denk niet dat iemand daar iets aan heeft", aldus Musona bij La Dernière Heure.

Nochtans heeft Musona nog contact met zijn ex-ploegmaats. "Ik heb nog altijd goeie relaties met de spelers. Ik heb Neerpede al verschillende keren bezocht sinds ik bij Eupen zit. Of ik Marc Coucke ben tegengekomen? Neen. Bij KV Oostende had hij mij heel graag, maar bij Anderlecht is hij minder betrokken in de dagelijkse werking van de club."

Anderlecht haalde naast Musona ook Milic en Nkaka weg bij KV Oostende. Geen van die spelers maakten indruk. "De mensen mogen denken wat ze willen. Ik denk nog altijd dat ik de kwaliteiten heb voor Anderlecht", besluit Musona. Bij Anderlecht heeft Musona nog een contract voor twee jaar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Is Musona goed genoeg voor Anderlecht?

(438 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws