Peeters haalt scherp uit naar Beerschot: Dan maken we ons belachelijk

Peeters haalt scherp uit naar Beerschot: "Dan maken we ons belachelijk"

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 07:45zo 23-02-2020 om 07:45

Laatste update: zondag 23 februari 2020 om 07:51zo 23-02-2020 om 07:51

Westerlo won zaterdag met 2-1 van Virton en staat voorlopig alleen aan kop. De stand is echter onder voorbehoud, want mogelijk mag Beerschot zijn match tegen Virton herspelen. Dat zou coach Bob Peeters belachelijk vinden.

"Ik heb veel respect voor Beerschot en zijn supporters, het is een fantastische club. Maar als we voor alles naar de rechtbank gaan stappen, dan openen we de doos van Pandora", geeft hij aan bij Gazet Van Antwerpen. "Mensen maken fouten, scheidsrechters maken fouten."

"Wij hebben hier ook gezeten na een bal die een meter achter de lijn was, maar dat doelpunt werd niet toegekend. Dan passen ze toch ook de reglementen niet toe? Achteraf heb ik alleen gezegd dat we de scheidsrechters moeten helpen."

Peeters hoopt dat het BAS de beslissing terugdraait. "Als we straks winnen tegen Union, dan hoop ik dat het niet voor de rechtbank uitgevochten moet worden. Dan maken we ons belachelijk voor heel de wereld. In de situatie van vorig seizoen begrijp ik dat ze alle middelen hebben gebruikt om hun gelijk te halen. Ach, als ze daarmee gelukkig zijn, dan moeten ze dat maar doen. Maar dan kunnen we beter PlayStation gaan spelen."

Peeters denkt sowieso dat de beslissing wordt teruggedraaid. "Ik denk dat er bij het BAS wel mensen zitten die meer verstand hebben dan de mensen bij de Geschillencommissie. Deze beslissing gaat over het totaalpakket van het voetbal."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws