Haroun duidelijk bij Antwerp: Zij moeten hun verantwoordelijkheid nemen

Haroun duidelijk bij Antwerp: "Zij moeten hun verantwoordelijkheid nemen"

Gepubliceerd: zondag 23 februari 2020 om 07:15zo 23-02-2020 om 07:15

Faris Haroun baalde zaterdag na de 1-0 nederlaag tegen Standard. Antwerp kreeg wel mogelijkheden op Sclessin, maar miste duidelijk efficiëntie.

"We hadden minstens één keer moeten scoren", bertelt Haroun bij Gazet Van Antwerpen. "Na de voorsprong was Standard slordig in het spel. Wij daarentegen groeiden in de match, met een dominante tweede helft. Een punt was logischer geweest, maar we misten het nodige killersinstinct, ook op corners en vrijschoppen."

Daarbij wordt vooral naar Dieumerci Mbokani en Didier Lamkel Zé gekeken. "Het is logisch dat de aandacht naar hen gaat. Mbokani scoorde al vijftien keer, en Lamkel Zé met al zijn fratsen... Maar ons hele offensieve compartiment moet zijn verantwoordelijkheid nemen om de ploeg te helpen."

Antwerp blijft zo achter met een schamele 2 op 12. "Ik lig er niet wakker van. In de tweede helft tegen Charleroi lagen we onder, maar tegen Genk en Standard verdienden we meer. We zitten in een periode dat we zes à zeven kansen nodig hebben om een doelpunt te maken. Dat was in de heenronde anders", geeft Haroun nog aan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws