KV Mechelen boekt ruime zege: We hebben alles in eigen handen

KV Mechelen boekt ruime zege: "We hebben alles in eigen handen"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 23:36za 22-02-2020 om 23:36

Laatste update: zaterdag 22 februari 2020 om 23:43za 22-02-2020 om 23:43

KV Mechelen kende geen moeite met Waasland-Beveren: het werd een simpele 4-0. Joachim Van Damme is uiteraard bijzonder tevreden met die uitslag.

"Het was belangrijk om de tegenstander niet in de wedstrijd te laten komen en hem meteen bij de keel te grijpen", aldus Van Damme bij Sporza. "Na 25 minuten begonnen we wat minder te voetballen. De trainer heeft er dan op gehamerd dat we in de tweede helft heel hoog druk moesten zetten, zodat zij geen vertrouwen kregen. Dat hebben we goed gedaan."

KV Mechelen blijft zo in de running voor Play-Off 1. "We zetten opnieuw een stap richting ons einddoel van dit seizoen. Niemand had verwacht dat we hier zouden staan, maar als we het niet halen, zal het toch een ontgoocheling zijn. We gaan ons vel duur verkopen."

Ook Igor De Camargo kan tevreden terugblikken. "Dit was een sterke collectieve prestatie.  We wisten dat Waasland-Beveren veel ruimte zou laten en dat hebben we goed uitgespeeld. We moeten deze mentaliteit en dit elan nu zien vast te houden. We hebben alles in eigen handen om Play-Off 1 te halen, maar het wordt niet gemakkelijk. Eerst moeten we de punten halen tegen STVV en Eupen, om dan misschien op de laatste speeldag een finale te spelen tegen Genk."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws