Preud'homme krijgt vijfde gele kaart: Ze zouden mij moeten vastbinden

Preud'homme krijgt vijfde gele kaart: "Ze zouden mij moeten vastbinden"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 22:45za 22-02-2020 om 22:45

Laatste update: zaterdag 22 februari 2020 om 23:19za 22-02-2020 om 23:19

Standard heeft zaterdagavond met 1-0 gewonnen van Antwerp. Michel Preud'homme was bijzonder tevreden met de prestatie van zijn ploeg, maar niet met die van de scheidsrechter.

"Ik ben zeker tevreden", aldus Preud'homme bij Sporza. "We pakken 7 op 9 tegen moeilijke ploegen, de ploeg heeft dus goed gereageerd na die nederlaag op KV Kortrijk. Zeker in de 1e helft speelden we heel goed. Het was na de 1-0 niet de bedoeling om achteruit te kruipen, maar we wilden wel de nul houden." 

Het was vooral Obbi Oulare die het verschil maakte. "Als Oulare fit is, zal Roberto Martinez ook naar hem kijken. Hij is hier al speciaal voor hem geweest. Als hij fit is, is het een topspits zoals Romelu Lukaku. We hebben veel met hem gewerkt en hopen dat hij niet opnieuw geblesseerd raakt. Als hij fysiek top zou zijn, zouden we hem niet kunnen hebben of houden in België. Het is ook een goeie jongen. Hij geeft alles en heeft eindelijk begrepen wat hij moet doen. Zijn mentaliteit zit goed."

Preud'homme kreeg tijdens de match zijn vijfde gele kaart en is dus geschorst tegen Charleroi. "Ik was verrast want ik had nog geen waarschuwing gekregen. Ik gesticuleer, ik kan mijn armen niet stilhouden. Ze zouden mij moeten vastbinden. Ik ben niet sluw genoeg om te fluisteren in het oor van de assistent zoals anderen. Ik ben de gekste dus ik ben geschorst." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws