Sporting Lokeren geeft overwinning in de slotfase nog uit handen

22-02-2020 22:23
4

Sporting Lokeren heeft opnieuw niet kunnen winnen in Eerste Klasse B. De Waaslanders stonden lange tijd 1-2 voor tegen SV Roeselare, maar Saviour deed zijn naam alle eer aan.

Lokeren beleefde een geweldige start, want Van Moerzeke scoorde al na twee minuten de openingsgoal. Benchaib en opnieuw Van Moerzeke misten nog kansen in het eerste kwartier. Daarna kwam SV Roeselare meer opzetten, maar Lokeren was levensgevaarlijk op de counter. De Jonghe maakte ei zo na de 0-2, maar vond Biebauw op zijn weg. Camargo tekende voor de enige kans van de thuisploeg. 0-1 bij de rust.

Op het uur bracht Roeselare nog Godwin Saviour tussen de lijnen, en dat had meteen impact. Hij schoot via de deklat de gelijkmaker binnen. Lokeren liet zich niet kisten en kwam weer op voorsprong via Amano. 1-2 leek de eindstand te worden, maar tien minuten voor tijd was het weer Saviour die kon scoren.

Sporting Lokeren blijft uiteraard laatste en was al veroordeeld tot playdowns. Mogelijk speelt het daarin opnieuw tegen Roeselare, dat momenteel voorlaatste staat.