KV Mechelen wint met sprekend gemak van de nieuwe hekkensluiter

22-02-2020 22:15
1

KV Mechelen heeft weinig moeite gekend met Waasland-Beveren. Al na twaalf minuten was de zege zo goed als binnen. Uiteindelijk werd het nog 4-0.

Waasland-Beveren had punten nodig in de degradatiestrijd, maar was duidelijk een maatje te klein. De Camargo maakte al na zes minuten de openingsgoal. Even later kon Peyre na een hoekschop makkelijk de 2-0 binnenschuiven. De Camargo miste op het kwartier nog een open kans voor 3-0.

Waasland-Beveren deed weinig terug en KV Mechelen liet het tempo dan ook zakken. Vlak voor de rust kreeg Sula de enige echte kans voor Waasland-Beveren, maar hij stuitte op een bos van benen. 2-0 was dan ook de ruststand.

Snelle derde goal
Ook in de tweede helft kwam er geen beterschap voor Waasland-Beveren. Jackers kon een poging van De Camargo nog onschadelijk maken, maar Van Damme was gevolgd en maakte toch 3-0. Dierckx kreeg meteen daarna de kans op 3-1, maar raakte de lat. Het zou meteen de laatste grote kans zijn voor de bezoekers. Togui maakte zelfs nog de 4-0.

Cercle Brugge heeft gewonnen van Moeskroen, waardoor Waasland-Beveren de nieuwe rode lantaarn is. KV Mechelen komt weer terug op één punt van KRC Genk in de strijd om Play-Off 1.