Vanhaezebrouck spaart Preud'homme niet: Het is echt onbegrijpelijk

Vanhaezebrouck spaart Preud'homme niet: "Het is echt onbegrijpelijk"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 20:44za 22-02-2020 om 20:44

Michel Preud'homme heeft de twijfelachtige eer de eerste coach in de JPL te zijn die vijf gele kaarten heeft gepakt in één seizoen. Zijn vijfde pakte hij tegen Antwerp. Hein Vanhaezebrouck is het gedrag van zijn ex-collega stilaan beu.

De ex-trainer stoort zich enorm aan Preud'homme, die volgens hem veel te hevig reageert tijdens een wedstrijd. "Dit kan niet", vertelt hij bij Play Sports.

Al vindt Vanhaezebrouck dat niet enkel Preud'homme overdreven reageert. "Heel die bank veert recht en ze kregen al tien gele kaarten met zijn allen. Onbegrijpelijk. Bij Michel is dat altijd zo, bij Club Brugge was dat ook zo. Toen gingen de kinés zelfs in discussie. Het is iets wat hij er toch in slijpt", aldus Vanhaezebrouck.

Preud'homme zal in de wedstrijd tegen Sporting Charleroi door zijn vijfde gele kaart niet op de bank zitten en moet zijn taken overlaten aan T2 Mbaye Leye

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het is zowaar gebeurd. Een trainer in de JPL is voor het eerst geschorst na 5 gele kaarten. De twijfelachtige eer gaat naar Standard-trainer Preud'homme. #STAANT #Preudhomme #Standard #JPL

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws