Overmeire kondigt beslissing spelersgroep Lokeren aan: 'Wij gaan spelen'

Overmeire kondigt beslissing spelersgroep Lokeren aan: 'Wij gaan spelen'

21-02-2020 21:43
4

Bij Lokeren blijft het bang afwachten wat er in de toekomst zal gebeuren. De club wil het faillissement nog niet aanvragen, maar zoekt wel dringend naar geld. Er werd even gevreesd dat de wedstrijd van komend niet zou doorgaan. Toch zullen de spelers aanwezig zijn.

Op Facebook kondigde kapitein Killian Overmeire aan dat de groep heeft beslist om toch te voetballen zaterdag. 'Als kapitein neem ik, ook in deze barre tijden, mijn verantwoordelijkheid. Ondanks de vele perikelen heeft de spelersgroep unaniem beslist om morgen aan te treden', schrijft hij.

'Voor jullie, voor de jeugdspelers en ook voor onszelf. Net als onze fans hopen ook wij snel op verlossend nieuws vanuit de bestuurskamer. Jullie enthousiasme doet de spelers echt wel enorm deugd', geeft Overmeire aan.

'Daarom de volgende oproep: kom morgen massaal naar Roeselare en toon dat Lokeren nog niet dood is. Overtuig jullie mede-supporters, ook diegenen die de laatste tijd misschien minder aanwezig waren, om af te zakken naar Schiervelde. Jullie zijn het kloppende hart van deze club, en zolang dat hart klopt, zal Sporting altijd blijven voortbestaan. Wij hopen morgen op jullie massale steun, want #WIJZIJNLOKEREN', besluit hij.