Hazard mag zich tegen Levante klaarstomen voor kraker met Manchester City

Hazard mag zich tegen Levante klaarstomen voor kraker met Manchester City

21-02-2020 17:02

Eden Hazard staat er weer helemaal. Nadat de Rode Duivel vorig weekend tegen Celta Vigo (2-2) zijn wederoptreden vierde na een lange blessure, mag hij zaterdag aan de bak tegen middenmoter Levante UD. Het oog is echter al gericht op komende woensdag.

De naam van Hazard prijkt in de selectie die Real Madrid de wereld heeft ingestuurd voor de verplaatsing naar Levante. Verrassend is dat niet, want trainer Zinedine Zidane had dat nieuws al aangekondigd. Hazard hoort daar dus bij, net als landgenoot Thibaut Courtois. Gareth Bale zal er overigens niet bij zijn bij de tweede ploeg van Valencia.

Hazard mag zich zo opmaken voor zijn tweede wedstrijd op rij in La Liga. Tegen Celta startte de dribbelaar meteen in de basis. Hij lokte zelf een strafschop uit, alvorens in minuut 73 gewisseld te worden bij een 2-1-voorsprong. Uiteindelijk verspeelde Real wel nog twee punten: 2-2.

Nu mag Hazard proberen om bij Levante zelf nog eens een doelpunt te maken of een assist af te leveren. Dat lukte hem allebei nog maar één keer in de Primera Division. Het grote doel ligt dan weer volgende woensdag. Dan staat de Champions-League-kraker met Manchester City op het programma.