Vreven blijft aan boord bij Sporting Lokeren: Ik voel mij niet bedrogen

Vreven blijft aan boord bij Sporting Lokeren: "Ik voel mij niet bedrogen"

Gepubliceerd: vrijdag 21 februari 2020 om 11:15vr 21-02-2020 om 11:15

Stijn Vreven blijft gewoon aan als coach van Sporting Lokeren. Ondanks de financiële problemen wil hij het schip niet verlaten. Bij Het Laatste Nieuws geeft hij meer uitleg bij die keuze.

"Topmensen in het voetbal raadden me aan om hiermee te stoppen, omdat hier toch geen eer te rapen valt. Maar zo zit ik niet in elkaar. Ik vind het ook niet leuk om voor dag en dauw, om 5u15, op te staan, wetende dat je voor die dag niet betaald zal worden, maar ik blijf de kapitein van het schip", geeft Vreven aan.

De problemen stapelen zich wel op bij Lokeren. "Eén speler vreesde donderdag dat hij niet meer verzekerd was, waardoor hij niet durfde te trainen. Ja, dat zijn dingen... Die jongen stond met tranen in de ogen, hé. Wij hebben spelers met spaargeld, maar hier lopen evengoed jongen gasten die juist komen piepen. Op dit moment zweef ik tussen een functie als coach, onderhandelaar, boekhouder en zéker psycholoog."

Vreven wil zijn ex-manager Louis De Vries echter niet in de steek laten. "Mijn respect voor hem zal altijd overeind blijven. Misschien is hij, net als ik, beetje naïef geweest. Ik voel me niet bedrogen."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws