Volgend seizoen gaat Anderlecht meestrijden voor de landstitel

"Volgend seizoen gaat Anderlecht meestrijden voor de landstitel"

21-02-2020 10:45
29

Derrick Luckassen zal bij Anderlecht enkele weken niet te zien zijn. Hij kampt met een knieblessure, maar zou klaar geraken voor Play-Off 1. De vraag is wel wat Luckassen volgend seizoen gaat doen...

De blessure komt sowieso ongelegen voor Luckassen. "Ik was blij met mijn prestaties en voelde mij goed biij de club. Ik ben terechtgekomen in een toffe groep. Ik heb mijn kwaliteiten nooit verloren, maar kende twee moeilijke jaren door blessures en beperkte speeltijd. Ik had nood aan matchritme, wat ik niet meer heb gehad in twee jaar. Ik voel me terug zo goed als bij AZ Alkmaar, misschien zelfs beter", legt hij uit bij La Dernière Heure.

"We hebben een goeie kern, heel jong met enorme kwaliteiten. Hun progressiemarge ligt heel hoog. Het volgende seizoen zal beter zijn en dan zullen ze meestrijden voor de landstitel. Met mij erbij? We zullen zien. Ik heb nog met niemand gepraat. Ik zal mijn tijd nemen om na te denken en het te bespreken met de club en met mijn manager."

Een terugkeer naar eigenaar PSV is voor Luckassen niet bespreekbaar. "Ik heb daar al eerder over gepraat en blijf bij mijn mening", benadrukt Luckassen.