VP Rapport: Niet iedereen bij Club Brugge op hetzelfde niveau tegen Man Utd

VP Rapport: Niet iedereen bij Club Brugge op hetzelfde niveau tegen Man Utd

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 21:35do 20-02-2020 om 21:35

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 22:49do 20-02-2020 om 22:49

Club Brugge en Manchester United hielden elkaar donderdag in de Europa League op een 1-1 gelijkspel. Na de draw tegen de Engelsen deelt VoetbalPrimeur.be punten uit aan de spelers van Club Brugge.

Simon Mignolet – 8
Schitteren tegen een Engelse tegenstander. De kans is groot dat Mignolet daar stiekem van droomde. De doelman deed donderdag meer dan zijn werk. Eerst hield hij Pereira van de 0-1. Daarna gaf hij een assist op Dennis.

Odilon Koussounou – 5,5
Had de held van Club Brugge kunnen worden op een kwartier van het einde, maar miste een wenkende kans. Het was naar het beeld van zijn wedstrijd.

Clinton Mata – 8
Was de beste Mata op het veld en Juan speelde nog niet eens zo onaardig. Was dit seizoen Europees niet altijd top, maar stond er wel tegen Manchester United. Mata trok zijn sterke vorm uit de Jupiler Pro League door.

Brandon Mechele – 5
Met het oog op de Rode Duivels was de match tegen United dé kans voor Mechele om zich te tonen op een hoger niveau. Deed dat helaas niet. Martial was de baas over hem. De foute inschatting van Mechele na een inworp van De Cuyper kostte Club Brugge een gedroomde uitgangspositie.

Simon Deli – 7
Duidelijk de betere van de twee centrale verdedigers. Het zou ons niet verbazen moest een Engelse scout hem in zijn boekje hebben geschreven.

Maxim De Cuyper – 6
De jongeling toonde lef en branie. Speelde zeker geen onaardige match, maar de inworp was een grote jeugdzonde die genadeloos werd afgestraft. Een harde les, die Club Brugge cash betaalde. Toch chapeau voor de match van de debutant.

Mats Rits – 8
Staat vaak in de schaduw van Vanaken en Vormer, maar bewees nog maar eens dat hij een basisplaats waard is. Rits maakte enorme stappen dit seizoen.

Eder Balanta – 6,5
Viel ongelukkig uit en pakte ook nog eens geel in de eerste helft, waardoor hij de return in Engeland mist.

Hans Vanaken – 7
De Gouden Schoen bleef Europees eenvoudig overeind. Was in de passing erg sterk. Hield goed het overzicht. Dook misschien net wat te weinig op in het gebied van de waarheid.

Percy Tau – 5
Aan inzet geen gebrek bij de Zuid-Afrikaan, maar daar stopt het te vaak bij Tau. Lijtk niet klaar voor een terugkeer naar de Premier League.Dennis – 8,5
Zonder twijfel de gevaarlijkste speler van Club Brugge. Scoort opnieuw in Europa. Zou wel moeten leren om het overzicht te bewaren. Koos iets te graag voor het eigen succes.

Ruud Vormer 6,5
Viel meteen in de tweede helft in. Vormer stond er zonder echt op te vallen. Blijft vreemd dat hij niet aan de match begon.

Charles De Ketelaere – 6
Een degelijke invalbeurt van het talent. Viel niet uit de boot, maar kon ook niet meteen zijn stempel op de match drukken.

Siebe Schrijvers viel te laat in voor een beoordeling.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie was volgens jullie de beste Bruggeling tegen Manchester United?

(440 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws