Bölöni laat zich uit over Preud’home: “Zullen niet met elkaar knuffelen”

Bölöni laat zich uit over Preud’home: “Zullen niet met elkaar knuffelen”

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 17:28do 20-02-2020 om 17:28

Komende speeldag staat de beladen topper tussen Royal Antwerp Football Club en Standard Luik op het programma. Coach Laszlo Bölöni kijkt tegenover Het Laatste Nieuws uit naar Standard en Michel Preud’homme.

Lamkel Zé provoceerde in de heenwedstrijd het thuispubliek van Standard en toen gingen alle poppetjes aan het dansen. “Geen enkele tegenstander krijgt er applaus. Dat geldt voor ons, maar ook voor andere ploegen. Natuurlijk zullen de fans een bepaalde sfeer creëren.”

“Dat is daar altijd het geval”, gaat Bölöni verder. “Maar de wedstrijd zal het niet bepalen denk ik. Dat het er extra gespannen aan toe gaat tegen ons? We zijn beiden clubs met een enorme motivatie en fanatieke supporters, dus mij lijkt dat logisch.”

Preud’homme
Ook laat de Roemeense oefenmeester van Antwerp zich uit over Standard-trainer Preud’homme. “We zijn niet in staat van oorlog met elkaar, maar zullen elkaar ook niet knuffelen. Hij is een grote naam in het Belgisch voetbal. Ik heb respect voor hem en hij ook voor mij, hoop ik.”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws