Het ideale moment voor KAA Gent om Roma te bekampen

"Het ideale moment voor KAA Gent om Roma te bekampen"

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 14:28do 20-02-2020 om 14:28

KAA Gent neemt het vanavond op tegen AS Roma. Volgens Filip Joos maken de Buffalo’s zeker een kans. Tegenover Sporza laat Joos zijn licht schijnen over de Europa League-clash.

"Ze mogen zich zeker niet ingraven, maar dat zal ook niet gebeuren, want dat kunnen ze gewoonweg niet. Neen, als ze op z'n Gents voetballen, zullen ze zeker kansen creëren", citeert Sporza.

Joos ziet zeker kansen voor KAA Gent tegen AS Roma. "Dit moet het ideale moment zijn voor AA Gent om Roma te bekampen. De ploeg zit in een hele grote dip, er zit momenteel zoveel droefenis in het team."

"De belangrijkste spelers zijn afwezig”, gaat Joos verder. “Diawara was echt heel goed aan het spelen op het middenveld, hij fungeerde als filter voor de defensie. En voor hem had je Zaniolo, die het verschil maakte met zijn kracht en zijn klasse. Die zijn er vanavond niet bij tegen Gent."

Twijfel
Er heerst veel twijfel bij de Romeinen. "De twijfel regeert bij Roma. De coach schudt voortdurend de ploeg door mekaar. Zijn ploeg is op dit moment enorm afhankelijk van Dzeko, de spits moet Roma draaiende houden."

"Vorig weekend kwam het team 0-1 voor op het terrein van Atalanta (geëindigd op 2-1, red) en toch was er geen supporter die geloofde in een zege. AA Gent moet zorgen dat ze niet de remonte van Roma op gang trekken”, aldus Joos.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws