Kabore maakt indruk bij KV Mechelen: Wist dat Doku ging tackelen

Kabore maakt indruk bij KV Mechelen: "Wist dat Doku ging tackelen"

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 12:15do 20-02-2020 om 12:15

Niet alleen Aster Vranckx speelde zaterdag een topmatch voor KV Mechelen tegen Anderlecht. Ook Issa Kabore maakte indruk op de rechtsachter. De Burkinees was zelfs te snel voor Jérémy Doku.

"Mijn snelheid is mijn grootste wapen", geeft hij aan bij Gazet Van Antwerpen. "Op een of andere manier wist ik dat Doku ging tackelen. We speelden voordien al twee keer tegen elkaar bij de beloften. Hij kwam te laat. Een tweede gele kaart was de terechte beslissing."

Kabore maakte recent zijn debuut in de inhaalmatch tegen Sporting Charleroi. "Wel, ik was niet verbaasd dat de coach me plots in de ploeg zette. Ik voelde een maand geleden op stage al dat mijn eerste minuten eraan zaten te komen. Maar tussen starten en invallen is er natuurlijk nog een verschil. In Charleroi speelde de stress me behoorlijk parten. Tegen Anderlecht kon ik mijn emoties al veel beter controleren, al was de tweede helft wel chaud, met het gejuich van die diehardfans vlak naast mij."

Kabore zou in de voetsporen kunnen treden van zijn landgenoot Hassane Bandé. "Hassane heeft het druk, want hij is onlangs naar Zwitserland verhuisd (Bandé probeert bij FC Thun zijn carrière weer op de rails te krijgen, red.). Ongetwijfeld heeft hij het allemaal gezien. Binnenkort spreken we zeker eens af."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws