Bölöni heeft goed nieuws bij Antwerp: Hij trainde mee met de groep

Bölöni heeft goed nieuws bij Antwerp: "Hij trainde mee met de groep"

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 12:00do 20-02-2020 om 12:00

Met Standard - Antwerp staat er zaterdag een beladen wedstrijd op het programma. Laszlo Bölöni kreeg deze week wel goed nieuws. Wesley Hoedt kan spelen tegen de Luikenaars.

"Wesley trainde woensdag voor het eerst weer mee met de groep", aldus Bölöni bij Het Laatste Nieuws. "Zonder problemen. Het is afwachten of hij een reactie ondervindt, maar dat zou me verbazen eet je, er is geen enorm groot kwaliteitsverschil tussen mijn spelers. Ik zag een goede Seck, maar ook een goede Dino. En Wesley was tot voor zijn blessure titularis... Een moeilijke keuze? Ach, als we winnen, heb ik de juiste beslissing genomen. Anders niet. Zo is het."

Ondanks de twee op negen schiet Bölöni niet in paniek. "Het spelpeil was oké, het verschil zat hem in details. Voor bepaalde problemen was de oplossing er wel, maar vonden we ze niet. Een voorbeeld ga ik niet geven, want dan plak ik er namen op en dat wil ik niet. Jammer genoeg hebben bepaalde spelers niet die gave om de aangereikte oplossing uit te voeren, zelfs al zijn we al bijna op het einde van het seizoen."

Zelfs Dieumerci Mbokani is de laatste weken niet in vorm. "In alles wat je doet heb je soms goede en soms mindere momenten. Misschien geldt dat ook voor Mbo en in breder opzicht voor de ploeg. Soms kan je je boven je mogelijkheden tillen, soms zak je wat weg. Misschien is het dat. Bovendien ben je in het voetbal ook afhankelijk van wat je ploegmaats doen. Als een ploegmaat geen goede oplossing vindt in een bepaalde situatie, zal de rest daar ook hinder van ondervinden."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie wint deze wedstrijd?

(259 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws