'Twee pistes voor Lokeren, sleutel ligt bij Lambrecht en Raad van Bestuur'

'Twee pistes voor Lokeren, sleutel ligt bij Lambrecht en Raad van Bestuur'

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 09:00do 20-02-2020 om 09:00

Het is D-Day voor Sporting Lokeren. Donderdag staat er een allesbeslissende Raad van Bestuur op het programma. Indien Louis de Vries de nodige centen niet gevonden heeft, dreigt het faillissement. Woensdagavond kwamen een 300-tal supporters samen aan het Lokerse stadhuis.

Het Laatste Nieuws was aanwezig in Lokeren. Zij hoorden hoe burgemeester Filip Anthuenis de menigte toesprak. "Wij zullen als stad onze verantwoordelijkheid nemen voor de jeugd van Sporting Lokeren en ik hoop dat jullie dat met mij doen. Wij moeten onze verantwoordelijkheid nemen voor al die jonge spelertjes. Het stadsbestuur zal dat doen, maar ik reken ook op jullie", klonk het.

Naar verluidt wil een lokale groep rond ex-ondervoorzitter Willy Carpentier de club redden. Maar voorzitter de Vries zoekt ook naar andere oplossingen. Zo probeert de Lokeren-preses in laatste instantie een buitenlandse investeerdersgroep over de streep te trekken. "De sleutel ligt bij Lambrecht en de huidige Raad van Bestuur", aldus een ingewijde.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Verwacht jij nog goed nieuws rond Lokeren?

(1933 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws