OFFICIEEL: Zulte Waregem krijgt speler terug uit Nederland

OFFICIEEL: Zulte Waregem krijgt speler terug uit Nederland

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 08:45do 20-02-2020 om 08:45

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 17:44do 20-02-2020 om 17:44

De transferperiode ligt al even achter ons, toch slaagde Zulte Waregem erin om woensdag Luka Zarandia nog  van de hand te doen. Mogelijk stopt het daar niet, want nog twee jongens zijn op weg naar een vertrek aan de Gaverbeek.

Het Laatste Nieuws meldt dat Dimitri Oberlin mogelijk vertrekt bij Essevee. De aanvaller werd gehuurd van FC Basel, maar gezien de ontdekking van het duo Cyle Larin-Saido Berahino kwam de huurling nauwelijks aan spelen toe. Nu kan Oberlin een transfer maken naar de Poolse competitie. Bij Essevee was Oberlin goed voor drie doelpunten en één assist.

Verder wordt er ook voor Urho Nissilä een oplossing gezocht. De 23-jarige Fin werd deze zomer uitgeleend aan MVV, maar in de Nederlande Tweede Klasse kon hij zijn stempel niet drukken. Nu zou Nissilä kunnen terugkeren naar zijn ex-club KuPs. In totaal kwam de Fin slechts negen keer in actie voor MVV.

Update: MVV heeft de huurovereenkomst van Urho Nissilä beëindigt. Dat laat de Nederlandse club op zijn officiële kanalen weten. Zulte Waregem krijgt zo een speler terug. De aanvallende middenvelder speelde maar acht wedstrijden bij MVV.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws