Kaminski (Gent) kijkt uit naar duel tegen AS Roma: Gaan voor een resultaat

Kaminski (Gent) kijkt uit naar duel tegen AS Roma: "Gaan voor een resultaat"

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 08:00do 20-02-2020 om 08:00

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 08:02do 20-02-2020 om 08:02

KAA Gent gaat op bezoek bij AS Roma op zoek naar een goed resultaat om zo de terugwedstrijd te redden. Thomas Kaminski (27) hoopt alvast zijn netten schoon te houden. De Gent-doelman zal alvast niet onder de indruk zijn van de omstandigheden.

"Neen. Het zal niet helemaal vol zitten, het zal geen heksenketel zijn", aldus Kaminski in Het Laatste Nieuws. "Ik zag zondag Lazio-Inter nog, toen zat het wél helemaal vol. Maar onder de indruk moet je daar niet van zijn. Misschien maak ik het in mijn carrière maar één keer mee om op Roma te kunnen spelen, dan moet je daarvan genieten."

Kaminski wil echter maar één dingen en dat is een goed resultaat afdwingen met Gent. "Maar voor alle duidelijkheid: we gaan vanavond voor een resultaat. (lacht) Niet om het stadion een keer te bezoeken. We staan tegenover een club met veel mogelijkheden. Maar ze hebben drie wedstrijden na mekaar verloren, dan denk ik dat zij een beetje zullen twijfelen."

"Ze spelen thuis, ze zijn nog altijd Roma, maar ik denk dat ze wel wat op hun hoede zullen zijn voor ons, met het parcours dat wij hebben afgelegd in de Europa League. We moeten proberen ons eigen ding te doen", besluit Kaminski.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Stoot KAA Gent door?

(567 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws