Domper voor Anderlecht: 'Luckassen loopt scheurtje op en is zes weken out'

Domper voor Anderlecht: 'Luckassen loopt scheurtje op en is zes weken out'

Gepubliceerd: donderdag 20 februari 2020 om 07:16do 20-02-2020 om 07:16

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 07:17do 20-02-2020 om 07:17

RSC Anderlecht blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. De ziekenboeg van paars-wit zit al overvol, maar toch blijft het lijstje geblesseerden groter worden. Nu viel Derrick Luckassen (24) uit met een knieblessure. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Naar verluidt liep Luckassen een scheurtje op aan de kruisband, waardoor de Nederlander minstens zes weken buiten strijd is. De Anderlecht-verdediger liep de blessure op tegen KV Mechelen na een pijnlijke botsing. Hij speelde de wedstrijd uit, maar Luckassen kon de dagen nadien alvast geen trainingen meer meepikken.

Een nieuwe domper voor Anderlecht, zeker omdat Luckassen sinds oktober een vaste basisspeler is onder Frank Vercauteren. Nu houden Marco Kana en Elias Cobbaut zich klaar om de plaats van de PSV-huurling over te nemen. Indien die laatste opschuift naar de positie van centrale verdediger, moet Kemar Lawrence zijn debuut maken als linksachter.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws