Mignolet gelukkig bij Club Brugge, maar: Als een buitenlandse topclub zich meldt

Mignolet gelukkig bij Club Brugge, maar: "Als een buitenlandse topclub zich meldt"

20-02-2020 07:00 Laatste update: 07:03
29

Simon Mignolet koos afgelopen zomer verrassend genoeg voor een transfer naar Club Brugge. De Rode Duivel verruilde Liverpool voor een vijfjarig contract bij Blauw-Zwart. Al sluit zijn zaakwaarnemer een vroegtijdig vertrek uit Brugge niet uit.

Nico Vaesen, die de belangen van Mignolet behandelt, geeft aan dat de Europese duels ideaal zijn om zich opnieuw in de kijker te spelen. "Als er een Engelse of buitenlandse topclub zich meldt, zullen we samenzitten met Club Brugge. Maar wat nu telt, is dat Simon voor de prijzen strijdt met Club Brugge. Dat is het enige waarmee hij nu bezig is en daar gaat alle focus naartoe", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Mignolet zelf focust zich enkel op Club Brugge momenteel. "Ik heb geen spijt dat ik vertrok bij Liverpool. Ik wist dat het voor de prijzen zou spelen, maar bij Club Brugge ben ik nog op drie fronten actief. We spelen de bekerfinale en staan aan kop in de competitie. Daar ben ik heel blij mee, maar er is nog een lange weg te gaan voor we onze handen kunnen uitsteken naar een trofee."