Atlético vreest Anfield niet: 'Waarschijnlijk zakt het voor UEFA-inspectie'

Atlético vreest Anfield niet: 'Waarschijnlijk zakt het voor UEFA-inspectie'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 20:15wo 19-02-2020 om 20:15

Enrique Cerezo, president van Atlético Madrid, is in zijn nopjes na de 1-0 overwinning van zijn ploeg op Liverpool in de heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League. Cerezo wijst de voetbalanalisten die vooraf weinig vertrouwen hadden in Los Rojiblancos terecht.

Cerezo ergerde zich blauw aan de beschouwingen voorafgaand aan de wedstrijd. "Volgens de media waren we al dood en begraven voordat we begonnen, maar we zijn springlevend", tekent AS op uit de mond van de Atlético-president. "Ze (Liverpool, red.) waren dertig wedstrijden ongeslagen en mensen zeiden dat ze het beste team ter wereld zijn. Maar de ploeg die als eerste toeslaat, slaat het hardste toe."

Over drie weken staat de return op Anfield Road op het programma. Cerezo vreest niet voor de sfeer in het iconische stadion. "Onze fans waren ook geweldig, dat was schitterend om te zien. Anfield is ook een mooi stadion, maar het is al oud. Als ze een inspectie krijgen van de UEFA zal het stadion dat waarschijnlijk niet doorkomen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws