Odjidja op zijn hoede bij KAA Gent: Het minste foutje wordt afgestraft

Odjidja op zijn hoede bij KAA Gent: "Het minste foutje wordt afgestraft"

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 20:00wo 19-02-2020 om 20:00

KAA Gent speelt donderdag een belangrijke partij tegen AS Roma. Vadis Odjidja moet dan één van de sleutelspelers worden en weet dat hij zich geen fouten kan veroorloven.

Eén voordeel: Odjidja heeft veel ervaring op Europees niveau. "Zo speelde ik met Olympiakos ook al tegen Juventus, nog zo’n Italiaanse topclub. Zij waren toen heel sterk op dreef. We hebben ons toen nederig opgesteld en defensief opgesteld. Maar tegen zulke ploegen wordt het minste foutje afgestraft. We zullen dan ook heel geconcentreerd moeten zijn", benadrukt hij bij Het Nieuwsblad.

De fans hopen natuurlijk op een nieuwe stunt in het rijtje van Tottenham. "Wij moeten gewoon op dezelfde manier blijven werken zoals de voorbije maanden. Europees voetbal blijft natuurlijk speciaal en staat volledig los van de nationale competitie. We moeten goed voor de dag komen en met vertrouwen aan de partij beginnen. En dan hopen op een goed resultaat."

Roma is in ieder geval niet in bloedvorm. In de laatste vijf wedstrijden kon het amper één puntje pakken. Zaterdag verloor het nog met 2-1 van Atalanta.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Stoot KAA Gent door?

(567 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws