'Barcelona bevestigt transfer en haalt aanvaller van achttien miljoen'

'Barcelona bevestigt transfer en haalt aanvaller van achttien miljoen'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 18:13wo 19-02-2020 om 18:13

Martin Braithwaite wordt naar alle waarschijnlijkheid donderdag gepresenteerd als nieuwste aanwinst van FC Barcelona. De Deense aanvaller, op dit moment nog speler van Leganés, moet trainer Quique Setién van meer aanvallende opties voorzien.

Door de blessures van Ousmane Dembélé en Luis Suárez mocht Barcelona één speler uit Spanje halen buiten de transferperiode om. El Mundo Deportivo weet te melden dat de Catalanen morgen met bevestiging komen en Braithwaite zullen presenteren als de tijdelijke oplossing voor de offensieve problemen die er op dit moment heersen.

De krant heeft te horen gekregen dat Barcelona aan La Liga, de Spaanse competitie, heeft verzocht om Braithwaite per donderdag in te schrijven als speler van de Blaugranas. De regerend kampioen van Spanje betaalt ongeveer achttien miljoen euro om de Deen over te nemen van Leganés. De snelle aanvaller (28) kan volgende week ook al spelen als Barcelona het in het kader van de Champions League opneemt tegen Napoli.

Braithwaite speelde dit seizoen 24 wedstrijden voor Leganés in de Primera División. In die wedstrijden kwam de Deen tot zes treffers.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws