'Transfervrije Mertens én Vertonghen hoog op lijstje van titelkandidaat Serie A'

'Transfervrije Mertens én Vertonghen hoog op lijstje van titelkandidaat Serie A'

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 15:45wo 19-02-2020 om 15:45

Internazionale heeft Dries Mertens en Jan Vertonghen hoog op het lijstje staan. Beide Rode Duivels worden nauwlettend in de gaten gehouden en staan op de nominatie om komende zomer naar Milaan te komen. 

Mertens beschikt over een aflopend contract bij Napoli en het is nog maar zeer de vraag of er een nieuwe verbintenis getekend gaat worden. Ook Vertonghen is komende zomer transfervrij: de verdediger tekende tot op heden geen nieuw contract bij zijn huidige werkgever Tottenham Hotspur. 

Calciomercato.com schrijft dat Inter Mertens dolgraag wil inlijven en dat het bereid is om het salaris te betalen dat Mertens vraagt, maar voorlopig nog niet krijgt van Napoli. Il Corriere dello Sport weet dat Inter eveneens geïnteresseerd is in Vertonghen, die in Londen op een zijspoor is geraakt.

Inter zou de eerste contacten met het management van Mertens al gelegd hebben. De bijna-topschutter-aller-tijden steggelt al heel lang met Napoli over een nieuw contract, maar door zijn forse salariseisen kwamen de partijen nog niet tot een akkoord

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie past het best bij Inter?

(382 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws