Na horror-blessure: ik voelde een knak en heel veel pijn

Na horror-blessure: "ik voelde een knak en heel veel pijn"

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 12:14wo 19-02-2020 om 12:14

Jetro Willems scheurde eerder dit seizoen zijn kruisband af tijdens de wedstrijd van Newcastle United tegen Chelsea. De verdediger wist meteen dat het goed mis was en komt de rest van het seizoen niet meer in actie.

De zware knieblessure die Willems dit seizoen opliep, was er ergste pijn die de linksback ooit gevoeld heeft. "Alsof ik in mijn knie gestoken werd", vertelt de Nederlander in gesprek met ChronicleLive. "De beste manier om het te beschrijven? Raar, het was een hele rare ervaring."

Willems kreeg na de wedstrijd tegen Chelsea, waarin hij de blessure opliep, een berichtje van directe tegenstander Callum Hudson-Odoi. De aanvaller van Chelsea verontschuldigde zich, aangezien hij bang was de blessure veroorzaakt te hebben. "Maar er was niemand in de buurt, niemand raakte me aan", neemt Willems de schuld weg bij Hudson-Odoi. "Ik wist meteen dat het misse boel was. Ik voelde een knak en veel pijn."

"Je realiseert je niet dat je seizoen over is op dat moment, maar je voelt alleen de pijn. Je kan er niet van weglopen", sluit Willems, die de rest van het seizoen moet missen, af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws