Opmerkelijke reactie Meunier na Dortmund: ‘Ik wist niet dat ik geschorst zou zijn’

Opmerkelijke reactie Meunier na Dortmund: ‘Ik wist niet dat ik geschorst zou zijn’

Gepubliceerd: woensdag 19 februari 2020 om 10:15wo 19-02-2020 om 10:15

Laatste update: donderdag 20 februari 2020 om 16:22do 20-02-2020 om 16:22

Thomas Meunier ging met Paris-Saint Germain ten onder tegen Borussia Dortmund. Na afloop reageerde de Rode Duivel tegenover Sporza. Meunier is overigens geschorst na een gele kaart.

Meunier wijst naar de vermoeidheid bij de spelers van PSG. “Deze match was lastig, intens en veeleisend. Misschien verdienden we een gelijkspel, maar onze prestatie was niet zo goed. We hebben te weinig kansen afgedwongen en dat is onze eigen verantwoordelijkheid. We waren in de laatste 20 meter niet zo scherp. Je ziet vermoeidheid bij de spelers.”

“We hebben sinds begin dit jaar al veel matchen gespeeld. We moeten nu gefocust blijven, goed uitrusten en leven als profs. Of we nu de druk voelen, omdat we niet nog eens mogen falen in deze fase? Druk is er elke dag, niet alleen in de Champions League. We moeten ons altijd bewijzen. Dit was niet onze beste match, maar ik heb goeie hoop voor de return”, aldus Meunier.

Update: Thomas Meunier pakte een gele kaart en is geschorst voor de terugwedstrijd tegen Borussia Dortmund. Tegenover L’Equipe komt de Rode Duivel met een opmerkelijke reactie. “Ik wist niet dat ik bij een nieuwe gele kaart geschorst zou zijn. Dat enerveert me. Had ik het geweten, had ik die fout nooit gemaakt”, citeert Het Laatste Nieuws.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws