Barça lijkt dichtbij komst van gewenste spits: 'Ik verwacht donderdag nieuws'

Barça lijkt dichtbij komst van gewenste spits: 'Ik verwacht donderdag nieuws'

18-02-2020 23:27
3

Martin Braithwaite gaat naar alle waarschijnlijkheid de gelederen versterken bij FC Barcelona. Zijn zaakwaarnemer Hasan Cetinkaya laat aan het Deense Ekstrabladet weten dat hij verwacht dat er donderdag 'iets gaat gebeuren'.

De Spaanse media meldden onlangs al dat Cetinkaya naar Camp Nou was afgereisd om te praten met FC Barcelona-directeur Eric Abidal. De belangenbehartiger van de Deense Leganés-spits wil verder geen details prijsgeven over die gesprekken, maar bevestigt tegenover Ekstrabladet dat er beweging is rondom zijn cliënt.

Naar verwachting moeten alleen de nummers twee en negentien nog tot een akkoord zien te komen. De 39-voudig international staat nog tot de zomer van 2023 onder contract bij Leganés, maar zou een clausule van twintig miljoen euro in zijn contract hebben. De Primera División-laagvlieger lijkt dan ook niet te willen spreken over een lagere transfersom. Of Barça nog iets van die twintig miljoen af wil knabbelen, zal nog moeten blijken.

Braithwaite is sinds anderhalf jaar speler van Leganés, dat in 2019 een bedrag van vijf miljoen euro overmaakte aan Middlesbrough. Dit seizoen was hij goed voor acht doelpunten in de competitie en de Copa del Rey. Barça kreeg deze week officieel permissie om een extra speler aan de selectie toe te voegen, na het langdurig wegvallen van Luis Suárez en Ousmane Dembélé.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie