Weer hoop in de harten van de Cercle-fans, die massaal naar Moeskroen afzakken

Weer hoop in de harten van de Cercle-fans, die massaal naar Moeskroen afzakken

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 18:55di 18-02-2020 om 18:55

Cercle Brugge heeft nog vier wedstrijden om degradatie te voorkomen. Eerste missie is een driepunter veroveren op bezoek bij Royal Excel Moeskroen. Daar zal Cercle alvast de volle steun van haar eigen supporters van krijgen.

Via het eigen Twitter-account laat Cercle weten dat het uitvak in Moeskroen uitverkocht is. Alle beschikbaar gestelde tickets zijn met andere woorden de deur uit. Dat is al voor de tweede keer op rij het geval, want ook op bezoek bij Sint-Truiden kon de Vereniging op flink wat steun rekenen. Ruim 500 supporters reisden toen af naar Stayen na een promoactie.

Datzelfde succes boekt Cercle nu dus in Moeskroen. De rode lantaarn hoopt natuurlijk dat de sportieve prestaties zullen volgen. Na een zes op zes heeft Cercle het geloof in het behoud helemaal doen aanwakkeren. Plots staan concurrenten KV Oostende en Waasland-Beveren nog maar (respectievelijk) vier en drie punten voor.

Het duel in Moeskroen lijkt hoe dan ook cruciaal te worden, want de weken nadien krijgt Cercle twee vette kluiven voorgeschoteld. Zowel KAA Gent als Club Brugge, de huidige top-twee uit de Jupiler Pro League dus, is dan tegenstander. Op de slotspeeldag ontvangt Cercle dan nog degradatieconcurrent KV Oostende. In een match mét inzet?

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wie zakt aan het einde van de rit?

(246 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws