Nog hoop voor Lokeren? Vrijdag is geen deadline, maar we komen met nieuws

Nog hoop voor Lokeren? "Vrijdag is geen deadline, maar we komen met nieuws"

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 18:01di 18-02-2020 om 18:01

Het water staat Sporting Lokeren aan de lippen. De financiële problemen van de laatste maanden lijken eind deze week tot een definitief einde te zullen leiden. Voorzitter Louis De Vries, volgens sommigen een 'cowboy', maakt zich echter sterk dat er nog een oplossing in de lucht hangt.

"Er worden geruchten verspreid, daar worden dan her en der zaken aan toegevoegd en opeens staat het huis in brand", richt De Vries zich bij Sporza in eerste instantie op de media. "Ik ontken niet dat we er financieel ernstig aan toe zijn. Maar we zijn niet dood en we gaan ook niet dood. Om allerlei redenen wil ik niet meer details uit de doeken doen. Alleen dat we hard werken om alles op te lossen." 

Desondanks staat het vast dat er donderdag een Raad van Bestuur gepland is. Betekent dat dat vrijdag het ultimatum is voor Lokeren? "Vrijdag is geen deadline, maar voor het einde van de week komen we met nieuws", nuanceert De Vries. "Het ziet er naar uit dat het nieuws positief zal zijn. Vele constructies zijn mogelijk, ook met medewerking van de vorige voorzitter, die van alles op de hoogte is."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Verwacht jij nog goed nieuws rond Lokeren?

(1933 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws