Mourinho zit met de handen in het haar: 'We hebben bijna geen aanvallers meer'

Mourinho zit met de handen in het haar: 'We hebben bijna geen aanvallers meer'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 17:16di 18-02-2020 om 17:16

Laatste update: dinsdag 18 februari 2020 om 17:19di 18-02-2020 om 17:19

José Mourinho verwacht niet dat hij dit seizoen nog een beroep kan doen op Heung-Min Son. De Zuid-Koreaanse aanvaller van Tottenham Hotspur brak in het duel bij Aston Villa zijn arm en het herstel daarvan zal volgens de Portugese manager lang gaan duren.

In het persbericht van Tottenham werd gesproken over 'enkele weken', maar daar denkt Mourinho anders over. "Ik reken dit seizoen niet meer op hem", zegt de Portugees op een persconferentie, opgetekend door The Guardian. "Als hij nog twee of drie wedstrijden zal spelen dit seizoen is dat omdat de perschef erg optimistisch is, maar ik reken er niet op."

Harry Kane was al geblesseerd en nu valt er met Son nog een aanvallende optie weg voor Mourinho. "We gaan hem missen", zegt de trainer dan ook. "Dat is duidelijk. Het had bijna niet slechter gekund voor ons en we kunnen er niets aan doen. We moeten het gaan rooien met de spelers die we nog over hebben, maar dat zijn er niet veel. We kunnen bijna geen aanvallers meer opstellen."

De blessure bij Son lijkt wel te betekenen dat Steven Bergwijn voorlopig op veel speeltijd kan rekenen. De Koreaan was de nieuwe aanvalsleider van Spurs na het wegvallen van Kane, maar nu moet Mourinho weer gaan puzzelen. Lucas Moura mag ook weer aan meer speeltijd gaan denken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws