Vranckx blijft nuchter: Als het nu nog misloopt is het mijn eigen fout

Vranckx blijft nuchter: "Als het nu nog misloopt is het mijn eigen fout"

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 12:24di 18-02-2020 om 12:24

Met Aster Vranckx lijkt KV Mechelen goud in handen te hebben. De jongeling breekt stilaan door met recentelijk een nieuw orgelpunt: zijn eerste doelpunt in de hoogste klasse.

De steile opgang komt ook voor Vranckx onverwacht. "Ik dacht altijd wel dat ik al op jonge leeftijd zou kunnen meetrainen met de profs, maar dat het zo snel zou gaan had ik niet verwacht", aldus de middenvelder in Het Laatste Nieuws.

Vranckx werd mede door zijn maturiteit al snel deel van de A-kern. Die maturiteit is er echter niet toevallig gekomen. "Ik speelde vroeger met oudere gasten op de pleintjes. Ik werd er vaak op de grond geduwd, en liep dan boos weg. Die gasten zeiden dan dat ik moest opstaan en doorspelen, daar word je toch wel sterk van. Het heeft me veel geholpen."

Ook de familie van de jongeling speelt een belangrijke rol in zijn succes. "Mijn moeder kent niet veel van voetbal maar ze is er wel altijd voor mij. Als ik domme dingen zou doen zou mijn familie me er ook op aanpakken." Vranckx gelooft hard in zichzelf maar blijft ook nuchter. "Als het nog misloopt in mijn carrière is het gewoon mijn eigen fout."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws