City-fans kunnen op beide oren slapen: Denk niet dat De Bruyne nu weg wil

City-fans kunnen op beide oren slapen: "Denk niet dat De Bruyne nu weg wil"

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 12:04di 18-02-2020 om 12:04

Nadat de UEFA oordeelde dat Manchester City de komende twee seizoenen niet mag aantreden in de Champions League, opperde enkele analisten dat een exodus aan spelers zou plaatsvinden. Zo een vaart lijkt het echter niet te lopen.

Twee seizoenen zonder Champions League op de piek van zijn carrière, De Bruyne zou voor minder andere oorden opzoeken. Supporters hoeven echter niet te vrezen, Dries Bervoet en Stef Wijnants zijn ervan overtuigd dat het niet zo een vaart zal lopen.

"Het is het begin van een zeer lang proces, City stapt nu naar het TAS en zal ook verhaal proberen te halen bij de EU en de burgerrechtbank", vertelt Bervoets aan Sporza. De strategie van City lijkt dan ook duidelijk. "Ze zullen proberen om de rechtsgeldigheid van de informatie, verzameld door de UEFA, onderuit te halen."

Aangezien de persoon die deze informatie lekte via Football Leaks momenteel in de cel zit met bijna 150 aanklachten, lijkt het dus nog lang niet zeker dat City effectief geschorst zal worden. Ook Wijnants gelooft daarom dat De Bruyne gewoon bij City blijft. "Een schorsing zal niet voor meteen zijn, ik denk dan ook niet dat De Bruyne nu denkt dat hij zo snel mogelijk weg moet."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws