UPDATE: 'Huiszoeking heeft niets met club te maken, wel met KVO-voorzitter'

UPDATE: 'Huiszoeking heeft niets met club te maken, wel met KVO-voorzitter'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 09:47di 18-02-2020 om 09:47

Laatste update: dinsdag 18 februari 2020 om 11:00di 18-02-2020 om 11:00

Na Standard enkele weken geleden krijgt nu ook KV Oostende bezoek van speurders. Zij vormen een huiszoeking door op het oefencomplex van de club.

Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het onderzoek zou niets te maken hebben met de overname van de Amerikaanse investeerders of de club zelf. Wel wordt er gezocht naar informatie over een ex-werknemer.

Zo komt Luc Devroe in het zicht, die in het verleden al werd ondervraagd in het dossier Propere Handen. Ook Patrick Orlans, die de club onlangs verliet als CEO, komt in aanmerking voor het onderzoek. Dat is echter nog niet bevestigd door het parket.

De huiszoeking is alvast geen meevaller voor KV Oostende, dat momenteel volop in de degradatiestrijd zit. Door de huiszoeking mogen spelers noch stafleden de bovenste verdieping van het oefencomplex niet betreden.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws gaat het om een onderzoek naar het bedrijf van voorzitter Dierckens. De club blijft echter buiten schot.

Update: KVO heeft nu ook officieel gereageerd op de huiszoeking die plaatsvond op de club. KVO meldt dat de huiszoeking niets te maken heeft met de club noch met de overname van de club. Op de website van KVO staat te lezen dat de huiszoeking plaatsvond om de handelsvennootschappen van de voorzitter te onderzoeken. De club betreurt de timing maar verleent zijn volledige medewerking.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws