Lampard gefrustreerd na verlies tegen Man United: 'Hier is de VAR juist voor'

Lampard gefrustreerd na verlies tegen Man United: 'Hier is de VAR juist voor'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 09:42di 18-02-2020 om 09:42

Frank Lampard is bijzonder geïrriteerd over het optreden van de scheidsrechter en de VAR tijdens het verloren duel met Manchester United (0-2). De manager van Chelsea vindt dat de arbitrage te veel invloed heeft gehad op de wedstrijd.

Chelsea zag in het duel met United dat Harry Maguire ondanks een natrappende beweging ontsnapte aan een rode kaart. "Ik heb het teruggezien en hier is de VAR juist voor. Ze hebben het niet bij het juiste eind gehad. Harry Maguire had moeten vertrekken, dat is duidelijk en dat verandert de wedstrijd natuurlijk", reageerde Lampard na afloop.

Vervolgens werden er ook twee doelpunten van Chelsea afgekeurd. Vooral de treffer van Kurt Zouma, die werd  afgekeurd vanwege een vermeende overtreding van César Azpilicueta, zorgde voor frustratie bij Lampard. "Azpilicueta krijgt een duw in de rug. Het is bovendien niet duidelijk, geen duidelijke fout. Het was Azpi die eerst een duw in de rug kreeg."

De Chelsea-supporters zongen op Stamford Bridge massaal de tekst 'dit is geen voetbal meer'. Edwin van der Sar voelde zich op Twitter genoodzaakt om daar op in te haken. "Het kan beide kanten opgaan voor een club", reageerde Van der Sar, die daarmee lijkt te doelen op de arbitrale dwalingen tijdens het Champions League-duel tussen Chelsea en Ajax, waarbij de Amsterdammers werden onterecht werden benadeeld, waarna ze de groepsfase niet overleefden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws