Degryse gelooft in stunt Gent tegen AS Roma: Er liggen kansen

Degryse gelooft in stunt Gent tegen AS Roma: "Er liggen kansen"

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 10:30di 18-02-2020 om 10:30

KAA Gent heeft met AS Roma een zware tegenstander geloot in de Europa League. Geen makkie voor de Buffalo's en een uitschakeling zou ook niet zo verrassend zijn. Al geeft Marc Degryse de Buffalo's wel kansen om door te stoten.

"KAA Gent heeft een goeie kans om AS Roma uit te schakelen", vertelt hij in Het Laatste Nieuws. "Dat hebben Thorup en co in de groepsfase geëtaleerd. Als je drie keer kan winnen en drie keer gelijkspeelt tegen onder meer Wolfsburg en Saint-Étienne, dan ben je een volwassen ploeg. Dan kan je je mannetje staan", geeft Degryse aan.

Volgens hem kan Gent zeker een voetje naast Roma zetten. "AA Gent moet geen schrik hebben dat het op drie of vier posities een slecht figuur gaat slaan. Deze kern is zo samengesteld dat het zich tegen een ploeg uit een grotere competitie - die in problemen zit - kán kwalificeren. AS Roma is namelijk niet meer wat het geweest is", vertelt hij.

"Op het veld is het zoeken en bij momenten huilen met de pet op. Zeker zonder Zaniolo en Diawara... Ik las overigens dat hun coach, Paulo Fonseca, onder druk staat na die vijf nederlagen in zeven competitiematchen. Weet je, tegen Juventus kan je verliezen, maar als je thuis ook tegen Torino en Bologna onderuit gaat, en voor Nieuwjaar zelfs twee keer niet voorbij Wolfsberger geraakt, dan liggen er zeker kansen voor Gent", besluit Degryse.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws