Aanvallende zorgen bij Club Brugge: 'Krmencik is volledig door de mand gevallen'

Aanvallende zorgen bij Club Brugge: 'Krmencik is volledig door de mand gevallen'

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 08:30di 18-02-2020 om 08:30

Laatste update: dinsdag 18 februari 2020 om 08:43di 18-02-2020 om 08:43

Club Brugge staat donderdag voor een belangrijke wedstrijd tegen Man Utd. De Bruggelingen zijn ambitieus en dromen van een stunt. Dan moet er echter gescoord worden. Kan dat met Michael Krmencik?

De Tsjech werd deze winter gehaald om voor doelpunten te zorgen, maar kon sinds zijn komst nog niet helemaal overtuigen. Het Nieuwsblad oordeelt dat hij volledig door de mand is gevallen en nu zelfs moet vrezen voor zijn basisplek.

'Vorige zaterdag tegen Waasland-Beveren kwam hij niet in het stuk voor. Hij stak negentig minuten in de zak van Aleksandar Vukotic en kon geen enkele kans voor zichzelf creëren. Qua duelkracht en présence blijft de Tsjechische aanvaller beneden de maat. Waarom zou tegen Harry Maguire en Eric Bailly wel ­lukken wat tegen Vukotic en ­Maximiliano Caufriez niet ging', klinkt het.

'Erger nog is dat Krmencik ook de andere spelers slechter doet spelen. Krépin Diatta, Siebe Schrijvers, Charles De Ketelaere - ze bleven zaterdag beneden hun gebruikelijke niveau.'

De spitsen
Volgens het dagblad is de kans zeker niet onbestaande dat Philippe Clement donderdag een beroep doet op andere namen tegen Manchester United. Zo tipt men ene basisplek voor Krépin Diatta en Emmanuel Dennis. De vraag is wie er naast Dennis zal staan in de spits.

Mogelijk Charles De Ketelaere, die dit seizoen helemaal lijkt te ontbolsteren. Ook Loïs Openda, David Okereke en Percy Tau zijn nog kanshebbers. Namen genoeg, maar wie is de juiste?

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws