Witsel en Hazard hopen op contractverlenging Martinez: Hij verdient dat

Witsel en Hazard hopen op contractverlenging Martinez: "Hij verdient dat"

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 08:14di 18-02-2020 om 08:14

Het EK komt er spoedig aan en dat wordt mogelijk ook het laatste toernooi van bondscoach Roberto Martinez. De Spanjaard heeft een aflopend contract bij de KBVB, maar lijkt dat spoedig te willen verlengen. Thorgan Hazard en Axel Witsel juichen dat alvast toe.

"Als wij het voor het zeggen hadden, zouden we hem laten bijtekenen", zegt Thorgan Hazard bij Het Laatste Nieuws, waarop Witsel toestemmend knikte. "Maar Axel, ik en alle andere Rode Duivels willen het beste voor hem. De bondscoach verdient dat ook."

Het duo heeft ook niets anders dan lof voor de Spanjaard. "Hij heeft goed werk geleverd bij de nationale ploeg. Het is nu aan hem om een beslissing te nemen. Ik denk dat hij weet wat hij wil. En als het bijtekenen is, zou ons dat goed uitkomen", zegt Hazard.

Witsel spaart zijn lof voor Martinez ook niet. "Iedereen houdt van zijn methode. We maken veel plezier op training én we werken hard. Wil hij bondscoach van België blijven, zo veel te beter voor ons. Maar we mogen ook niet egoïstisch zijn en alleen aan onszelf denken. Beslist hij finaal om een nieuwe uitdaging aan te gaan en naar een topclub te vertrekken, zullen we ook blij zijn voor hem", besluit hij.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws