Batshuayi overtuigt niet bij Chelsea, Engelse pers maakt hem helemaal af

Batshuayi overtuigt niet bij Chelsea, Engelse pers maakt hem helemaal af

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 08:01di 18-02-2020 om 08:01

Laatste update: dinsdag 18 februari 2020 om 20:15di 18-02-2020 om 20:15

Michy Batshuayi heeft geen indruk gemaakt bij Chelsea. De spits kreeg door de afwezigheid van Tammy Abraham maandag nog eens een kans bij de Londenaren. Tegen Man Utd kon hij echter niet overtuigen. De Engelse pers spaart onze landgenoot ook helemaal niet.

Bij The Sun was de kritiek al bijzonder groot, maar ook in de rest van de Engelse pers krijgt Batshuayi flinke kritiek. Zo geeft The Telegraph de spits een 4 op 10 voor zijn wedstrijd.

Football.London doet het zelfs met een punt minder (3/10). 'Hij was zo, zo frustrerend in de eerste helft. Hij deed eerst nog enkele goede acties in het samenspel, maar miste twee gigantische kansen die Chelsea op voorsprong hadden moeten zetten. In de tweede helft was Batshuayi bijzonder anoniem voor hij van het veld werd gesleept. Toonde niet waarom hij de back up-spits zou moeten zijn', klinkt het.

Ook The Evening Standard gaf Batshuayi maar een 4 op 10, de laagste score van alle spelers. 'Hij heeft een gouden kans om zeep geholpen om te bewijzen dat Lampard juist was door geen nieuwe spits te halen in januari. Het is duidelijk dat Abraham zo snel mogelijk moet terugkeren', gaf de Engelse bron aan.

The Mirror spaart de kritiek ook niet. 'Hij is een zeer povere afwerker en miste kansen van dichtbij. Ze missen Abraham nu al', verdedigt de Engelse bron hun landgenoot. The Daily Mail zag Batshuayi 'falen'. 'Hij miste in de eerste helft meteen al een gouden kans. Verder toonde hij wel enkele flitsen, maar hij blijft veel te inconsistent.'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws