Vranckx en makelaar laten zich uit over vertrek bij KV Mechelen

Vranckx en makelaar laten zich uit over vertrek bij KV Mechelen

Gepubliceerd: dinsdag 18 februari 2020 om 07:15di 18-02-2020 om 07:15

De amper zeventienjarige Aster Vranckx lijkt klaar voor de grote doorbraak. Tegen RSC Anderlecht was hij nog een uitblinker voor Malinwa, waar hij steeds meer kansen krijgt. Moet KV Mechelen ook al vrezen voor een vertrek?

Eerder raakte al bekend dat Bayern München en AC Milan een mannetje hadden gestuurd om Vranckx te bekijken tegen RSC Anderlecht. De interesse is al bijzonder groot in de middenvelder. "We hebben al veel telefoontjes gekregen voor Aster", bevestigt zijn makelaar Peter Verplancke bij Het Laatste Nieuws.

Een vroeg vertrek lijkt er echter niet aan te komen. "Ik zie in hem het potentieel van een speler als Axel Witsel. Maar is Aster al klaar voor een grote club? Helemaal niet. Dat weet hij zelf ook. Aster heeft de maturiteit en nuchterheid van een topspeler", klinkt het.

Ook Vranckx zelf blijft bescheiden. "Beginnen te zweven na een paar goeie wedstrijden... Neen, die fout ga ik niet maken. Ik wil eerst nog veel laten zien bij KV Mechelen. De rest is voor later", besluit hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws