Weer een haar in de boter bij Antwerp rond Lamkel Zé: Dat zint niet alle spelers

Weer een haar in de boter bij Antwerp rond Lamkel Zé: "Dat zint niet alle spelers"

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 23:49ma 17-02-2020 om 23:49

Royal Antwerp FC bleef zondag steken op 1-1 tegen Sporting Charleroi en mocht daar eigenlijk best tevreden mee zijn. The Great Old leverde namelijk een ondermaatse prestatie af. Ook Didier Lamkel Zé bleef onder de maat.

Desondanks mocht de Kameroener van Laszlo Bölöni, zoals wel vaker overigens, 90 minuten lang tussen de lijnen blijven. Dat zorgt blijkbaar voor frustraties binnen de spelersgroep. "Bij Antwerp borrelt er altijd wel iets", beseft Frank Raes bij Extra Time. "Lamkel Zé blijft altijd tot het einde staan en dat zint niet alle spelers, onder meer de doelpuntenmaker, Ivo Rodrigues."

"Hij juichte niet bij het doelpunt, maar was gefrustreerd", verwijst ook Arnar Vidarsson naar Rodrigues. "Ik weet niet hoe dat komt. In de tweede helft werd hij gewisseld. En dan gebeurt dit, hij trapt alles omver bij de bank. Defour probeerde hem dan tot rust te brengen, maar die frustratie was niet nodig, omdat Charleroi in de tweede helft gewoon de betere ploeg was. Als trainer heb je dan wel het recht om wissels te doen."

Richting kookpunt?
Vidarsson ziet nog een andere reden voor de strubbelingen. "Een grote kern, zoals bij Antwerp, dat kan een probleem geven als je geen Europees voetbal speelt. En dan heb je natuurlijk Lamkel Zé, die altijd mag blijven staan", aldus de IJslander. Het vormpeil van Zé kan hoe dan ook beter. "Niet geweldig", oordeelt Peter Vandenbempt. "Met zijn fratsen is ook de echte Lamkel Zé verdwenen. Hij moet het midden vinden tussen net onder de grens van het onnozel doen. Gezond onnozel doen, en dan kan hij zichzelf zijn", adviseert de journalist.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Had Bölöni Zé naar de kant moeten halen?

(1064 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws