Basisklant Batshuayi zakt door ijs tegen Man United: 'Avond om snel te vergeten'

Basisklant Batshuayi zakt door ijs tegen Man United: 'Avond om snel te vergeten'

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 23:36ma 17-02-2020 om 23:36

Chelsea FC ging maandagavond, mede door het discutabele (niet-)ingrijpen van de VAR, met 0-2 onderuit tegen Manchester United. Voor het eerst sinds 2017 (!) kreeg Michy Batshuayi nog eens een basisplaats op Stamford Bridge. Als het van The Sun afhangt, is dat meteen ook zijn laatste.

De Engelse tabloid is namelijk vernietigend voor de prestatie van de Rode Duivel in de topper tegen Man U. Batshuayi krijgt een drie op tien, niemand bij Chelsea doet slechter. 'Een avond om snel te vergeten', kopt The Sun. 'Batshuayi wrong drie goede kansen de nek om voor de pauze, zijn vertrouwen leek op een laag pitje te staan bij een zeldzame basisbeurt.'

'Enkele, sporadische goede baltoetsen in het samenspel, maar helemaal niets in de zone van de waarheid om te vermoeden dat hij ooit een vaste waarde zal worden op Stamford Bridge', is de krant hard. 'Hij werd bijna onvermijdelijk vervangen door Olivier Giroud, vlak nadat United op 2-0 kwam. Door Maguire in de edele delen getrapt, maar Chelsea werd pas echt gepakt door de onedele afwerking van de aanvaller', besluit The Sun met een verwijzing naar de controversiële fase met Maguire.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Komt Batshuayi te kort voor Chelsea?

(111 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws