Teken aan de wand? Busjes worden opgehaald bij Sporting Lokeren

Teken aan de wand? Busjes worden opgehaald bij Sporting Lokeren

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 21:51ma 17-02-2020 om 21:51

Laatste update: maandag 17 februari 2020 om 22:44ma 17-02-2020 om 22:44

Er komt steeds slechter nieuws vanuit Lokeren. Op Twitter is een foto opgedoken die niet meteen hoopgevend is voor de supporters van Lokeren. Busjes met het logo van de club lijken weggereden te worden. Een teken aan de wand?

Het is geen geheim dat het financieel niet goed gaat met Lokeren. Volgens Sporza vraagt de club haar faillissement aan als het tegen vrijdag geen extra kapitaal vindt. Ondertussen worden via Twitter verontrustende foto's de wereld ingestuurd. Enkele busjes, die geleased worden voor de stewards, worden opgehaald bij de club. 

Op Daknam wordt van een eventueel faillissement nog niet gesproken. Lokeren liet wel al weten dat er donderdag een nieuwe vergadering op het programma staat. Die lijkt cruciaal voor het voortbestaan van de club. Ook sportief gaat het slecht in het Waasland. Dit weekend werd duidelijk dat Lokeren de Play-Downs niet meer kan ontlopen.

Update: Bij Het Nieuwsblad heeft Lokeren al gereageerd op de situatie. Volgens de club zou het ook niets met de financiële problemen te maken hebben.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws