De Vries ontkent failissement Lokeren: Weet niet waar dit vandaan komt

De Vries ontkent failissement Lokeren: "Weet niet waar dit vandaan komt"

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 15:16ma 17-02-2020 om 15:16

Vraagt Sporting Lokeren-voorzitter Louis De Vries binnenkort het failissement aan? Daar waren even geruchten over, maar dat ontkent de voorzitter van Lokeren

"Ik weet niet waar die geruchten vandaan komen", klonk het in een reactie tegenover Belga. "Ik heb deze ochtend wel de mensen in de club, de spelers en het personeel, toegesproken en gemeld dat er donderdag een Raad van Bestuur is. We zullen daarop enkele beslissingen nemen", vertelt De Vries.

Van een failissement is dus geen sprake. "Iemand heeft dit verkeerd geïnterpreteerd en de moeite gevonden om het zo naar buiten te brengen. Ik krijg nu heel de tijd telefoons met de vraag of we vrijdag de boeken gaan neerleggen. Dat is dus niet het geval", vertelt hij.

Investering
Toch heeft Lokeren geld nodig. Dat zou er moeten komen van de Chinese investeerder Ke Hua Sports, maar daar is nog geen duidelijkheid over. "Wij hebben een contract met die Chinese investeerders. En die mensen zullen die verbintenis nakomen", geeft De Vries aan.

"Er zijn echter problemen met de administratie om de financiële kant van de zaak na te komen. Hierdoor zijn we in de problemen gekomen. Ik heb trouwens deze ochtend nog contact gehad met die investeerders. En tot slot, wij zijn niet het enige bedrijf dat problemen heeft met de werking in China door het coronavirus. Wij hebben bovendien vandaag ons licentiedossier ingediend voor volgend seizoen", besluit de voorzitter van Lokeren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws