Chiellini 'liet zichzelf invallen': 'Shirt aan en vragen wanneer hij erin kwam'

Chiellini 'liet zichzelf invallen': 'Shirt aan en vragen wanneer hij erin kwam'

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 14:43ma 17-02-2020 om 14:43

Juventus-icoon Giorgio Chiellini wilde zondagmiddag koste wat kost zijn rentree bij La Vecchia Signora maken. De 35-jarige centrale verdediger besloot om zichzelf in te laten vallen, onthulde trainer Maurizio Sarri na afloop met een glimlach.

Een kwartier voor tijd – vlak nadat Juventus op 2-0 was gekomen tegen het tot een tiental gereduceerde Brescia – viel Chiellini in voor maatje Leonardo Bonucci. "Hij stond toen meteen naast me. In feite heeft hij zichzelf in laten vallen", lachte Sarri na afloop in gesprek met de Italiaanse tak van Sky Sports. "Hij trok zijn shirt aan en vroeg me wanneer hij erin kwam. De afgelopen dagen had hij er al op gehamerd hoe graag hij weer minuten wilde maken."

Voor Chiellini was het zijn tweede optreden van het seizoen. Eind augustus liep de routinier een zware knieblessure op en moest hij geopereerd worden. Na een half jaar keerde hij echter alweer terug in de wedstrijdselectie. "Gorgio heeft veel opofferingen moeten brengen tijdens de voorbije zes maanden, maar hij wordt steeds sterker", aldus Sarri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws