VP 11 Van De Week Speeldag 26: Eén topkeeper en heel wat topmiddenvelders

VP 11 Van De Week Speeldag 26: Eén topkeeper en heel wat topmiddenvelders

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 13:00ma 17-02-2020 om 13:00

Ook op Speeldag 26 was de Jupiler Pro League weer bijzonder spannend. Deze 11 spelers zorgden daar mee voor!

Bolat solliciteert
Sinan Bolat is bij Antwerp bijna einde contract. Tegen Charleroi gaf hij opnieuw zijn visitekaartje af. Hij pakte een penalty en hield Antwerp ook in de tweede helft in de match. Hij is en blijft één van de beste keepers in de Belgische competitie.

In de verdediging kiezen we deze week voor een drietal. Alessio Castro-Montes is inmiddels een vaste waarde bij KAA Gent en scoorde de winnende treffer tegen Eupen. Centraal kiezen we voor Zinho Vanheusden, die scoorde én een puike wedstrijd speelde tegen KRC Genk. Op links is Steeven Willems een betrouwbare kracht bij Sporting Charleroi.

Vol middenveld
Het zwaartepunt van de ploeg ligt deze week op het middenveld. Met Mats Rits en Hannes Van Der Bruggen waren er dit weekend twee verdedigende middenvelders die indruk maakten en ook allebei scoorden.

De amper zeventienjarige Aster Vranckx is het toptalent uit de jeugdopleiding van KV Mechelen en bewees dat ook tegen Anderlecht. Op de flanken kiezen we voor twee wereldgoals: eentje van Kevin Hoggas en nog eentje van Geoffry Hairemans.

Complementair duo
De spitsen stonden dus een beetje in de schaduw, maar dat is bij Jonathan David zelden het geval. Hij schreef er tegen Eupen weeral twee bij. Duje Cop heeft misschien wel een nieuwe start gemaakt tegen KRC Genk en scoorde zijn allereerste van dit seizoen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een nieuwe week, een nieuwe elf. Dit is het elftal van de week! #AntwerpFC #KAAGent #Standard #Charleroi #ClubBrugge #KVMechelen #CercleBrugge #Standard #KVKortrijk #JPL

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws