Bolat opnieuw de held bij Antwerp: Ik ben het de club verschuldigd

Bolat opnieuw de held bij Antwerp: "Ik ben het de club verschuldigd"

17-02-2020 10:15
5

Sinan Bolat maakte zondag weer een uitstekende beurt bij Antwerp. De doelman wordt op handen gedragen op de Bosuil, maar het is nog niet duidelijk of hij gaat blijven in de zomer.

Momenteel lopen er zelfs geen gesprekken meer, maar Bolat blijft gemotiveerd. "Of ik nu nog vier jaar onder contract lig of maar vier maanden, ik probeer belangrijk te zijn voor de club die mij drie jaar geleden de kans heeft gegeven om me weer aan heel België te kunnen tonen. Ik ben het de club en de fans verschuldigd om elke match tot het uiterste te gaan, en dat zal ik tot het einde blijven doen", aldus Bolat bij Het Nieuwsblad.

Antwerp lijkt de laatste weken in een dipje te zitten, maar Bolat ontkent dat. "Je moet ook kijken tegen wie we speelden. Club Brugge, Charleroi en Genk zijn gewoon heel goeie tegenstanders. Tussendoor moesten we ook nog twee keer aan de bak in de beker, en dat voel je in de benen. Desondanks hadden we in elke match kansen om vaker te scoren. Dus dit lijkt wel op een dip, maar dat is het zeker niet."