'Lokeren wacht op geld uit China, de Vries praat met groep rond Carpentier'

'Lokeren wacht op geld uit China, de Vries praat met groep rond Carpentier'

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 09:00ma 17-02-2020 om 09:00

Laatste update: maandag 17 februari 2020 om 09:03ma 17-02-2020 om 09:03

Sporting Lokeren kampt bovenop de sportieve malaise ook nog met financiële problemen. Voorzitter Louis de Vries is dringend op zoek naar vers geld, aangezien de beloofde centen van de Chinese partner nog niet zijn aangekomen op Daknam.

Het Nieuwsblad schrijft dat de Vries eind vorige week naar China wilde afreizen om te gaan praten met Ke Hua Sports, maar dat de Lokeren-voorzitter daar geen toestemming voor kreeg omwille van het Coronavirus. Bovendien zou het Chinese geld om diezelfde reden nog niet tot in ons land geraakt zijn.

Lokeren heeft echter dringend geld nodig. In dat opzicht zat de Vries afgelopen weekend samen met een groep rond Willy Carpentier. De gewezen ondervoorzitter wilde samen met enkele lokale bedrijfsmensen vorig seizoen ook overnemen van Roger Lambrecht, maar die gaf de voorkeur aan de clan-Louis de Vries.

Nieuwe degradatie?
Alsof dat nog niet genoeg, houdt ook de sportieve malaise aan. Thuis tegen Virton werd zondag met 0-2 verloren, waardoor Lokeren nu zeker is van de Play-Downs. De kans is bovendien groot dat de Waaslanders die met drie punten achterstand aanvatten, aangezien de voorlaatste (KSV Roeselare) vijf punten voorsprong heeft. Er staan nog twee competitiewedstrijden op het programma in 1B.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zakt Lokeren naar de amateurs?

(768 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws